Siistiä-kirja

Siistiä-kirja julkaistiin HomCare Finland Oy:n 30-vuotisjuhlilla elokuussa 2015. Kirja sisältää perustiedot yrityksestä sekä paljon tietoa jälleenmyyjän työstä, yrittäjyydestä ja yhdessä tekemisestä. Millainen on yritys, joka toimii edelläkävijänä alan kehityksen kärjessä? Tässä kirjassa tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua HomCaren historiaan ja sen toimintamalliin.

"Maailman siisteimmässä ystävänkirjassa HomCaressa toimivat yrittäjät kertovat omin sanoin elämästään ja suosikkituotteistaan.

Yrittäjyys on siistiä-osio kertoo, mistä HomCare-yrittäjyydessä on kyse. Osiossa hahmotetaan yrittäjyyden monitahoista ilmiötä, miten
synnytämme yritteliäällä toiminnalla uskallusta tarttua uusiin tilaisuuksiin ja menestyä.

Uskomme, että kaikki voivat olla yritteliäitä, jos niin päätämme ja otamme voimavaramme tehokkaaseen käyttöön. Tämän kirjan tarkoituksena on antaa eväitä ja ajatuksia hyvin erityyppisille yrittäjyyden matkoille, pienille ja suurille.

Toivomme, että kirjan lukeminen rohkaisee laittamaan itsensä likoon ja kehittämään itseään. Kirjasta voit myös lukea inspiroivia esimerkkitarinoita, joista voit ottaa vaarin. Kirjaan voit palata kerta toisensa jälkeen uudelleen.

Tervetuloa HomCaren maailmaan!"

Selattava Siistiä-kirja sähköisenä löytyy tästä linkistä.


Tuotekuvastot

HomCaren tuotekuvastot ilmestyvät 2-3 kertaa vuodessa aina kun tuotteiden tai muun sisällön päivitystarve sitä vaatii. Tuotekuvastot ovat verraton apu jälleenmyyjän työssä ja helppo tapa asiakkaalle tuotteisiin tutustumiseen. Kuvastot on HomCaren ekologista ajattelua myötäillen painettu joutsenmerkitylle ympäristöystävälliselle paperille.

Avaa tuotekuvastot kansikuvaa klikkaamalla!