HomCaren tuotteet


Kodinhoito

Swipe tuotesarjassa on kaikki kodin hyvinvoinnin ylläpitämiseen tarvittavat tuotteet.

HomCare on tehnyt vuosikymmeniä tuotekehitystyötä luodakseen Swipe-tuotesarjan, joka on TEHOKAS, TALOUDELLINEN JA TURVALLINEN.

Swipe -tuotteiden tehokkuus on kiistaton, vaikka käytämme biologisesti hajoavia aineosia tuotteissamme. Taloudellisuus syntyy tiivistemäisistä tuotteista, Swipe säästää kuluttajan kustannuksia pienen annostelun ansiosta ja yhteiskunnan kustannuksia vähäisemmän pakkausjätteen ja energiankulutuksen kautta. Swipe on aina turvallinen sekä käyttäjälle, puhdistettavalle kohteelle että ympäristölle.

Katso HomCaren tuotesivuilta kodinhoidon tuotteita.

BioSwipe puhdistusaineet - edelläkävijyyttä ja ekologisuutta

Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Perinteisesti bioteknologiaa on sovellettu ruokien ja juomien valmistuksessa jo tuhansia vuosia, esimerkiksi juustoissa ja oluissa. 
Tänään bioteknologian käyttömahdollisuuksia tutkitaan ja sovelletaan jo monilla teollisuuden aloilla. 
Kodin puhdistusaineiden valmistuksessa tämä tarkoittaa siirtymistä täysin uudelle tasolle. 
Voidaan puhua jopa siivouksen vallankumouksesta.

BioSwipe-puhdistusaineet edustavat edelläkävijyyttä ja ekologisuutta - tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään ainutlaatuisia bioteknisiä menetelmiä, mm. probiootteja. BioSwipe-tuotteet ovat erinomaisia puhdistuksessa, hajujen poistossa ja pintojen suojaamisessa uudelta lialta.

Katso HomCaren tuotesivuilta kodinhoidon tuotteita.

Ihonhoito

NaturCare on yksilöllinen ihonhoitosarja suomalaiselle iholle.

HomCare on panostanut voimakkaasti NaturCare-tuotteiden kehittelyyn, jotta voisimme tarjota laadukkaita hoitotuotteita nimen omaan suomalaisen ihon ongelmiin. Suurin osa NaturCaren tuotteista valmistetaan myös Suomessa.

NaturCare-tuotteet sisältävät runsaasti ACTIValoeta™, joka on sertifioitu Aloe Vera raaka-aine ja täyttää erittäin korkeat kansainväliset laatukriteerit.

Katso HomCaren tuotesivuilta kauneus- ja hyvinvointituotteita.


Déesse-tuotesarjan inspiraation lähteenä toimii
Sveitsin vuoristo - sen kauneus, puhtaus ja raikkaus.

Déesse Cosmetics on sveitsiläinen yli 40 vuoden ajan toiminut ihonhoitotuotteiden valmistaja. Yrityksen nimi tulee ranskalaisesta runoudesta, jossa Déesse tarkoittaa "jumalatarta". Déessen upeata tuotesarjaa myy ja markkinoi Suomessa yksinoikeudella HomCare Finland Oy.

Déesse-tuotesarjassa yhdistyvät maailman parhaat raaka-aineet, modernin tieteen uusimmat tutkimustulokset sekä sveitsiläisille ominainen huolellisuus ja tarkkuus. Tuotteiden koostumus perustuu vaikuttavilta osiltaan luonnon tarjoamiin raaka-aineisiin, kasviuutteisiin ja yrtteihin. Useissa tuotteissa on lisäksi UVA- ja UVB -suodatinyhdistelmä.

Katso lisää HomCaren tuotesivuilta kauneus- ja hyvinvointituotteita.