HomCare Finland Oy

Toimitusjohtaja Aulis Vainio

HomCare Finland Oy:n toiminnan päämäärä on parantaa suomalaisten kotien ja ihmisten hyvinvointia käyttämällä omaa HC-suoramyyntijärjestelmää ja kehittämällä luotettavia Swipe- ja NaturCare-tuotteita.

HomCare Finland Oy on luotettava ja arvostettu, pitkällä ja menestyksekkäällä toiminnallaan vakaan aseman saavuttanut suomalainen yritys, joka markkinoi ja myy kodin ja ihmisen hyvinvointiin liittyviä laatutuotteita. Yritys on perustettu vuonna 1985 ja on kehittynyt vuosien saatossa yhdeksi maamme suurimmista ja parhaiten toimivista suoramyyntijärjestelmistä.

Me pyrimme asiakastyytyväisyyteen laadukkailla tuotteilla, sovitunlaisilla toimituksilla ja hyvällä palvelulla, joka pohjautuu jatkuvaan tuotekehitykseen ja ajantasaiseen koulutukseen. Kannattavan toiminnan myötä olemme asiakkaillemme ja jälleenmyyjillemme turvallinen yhteistyökumppani ja henkilöstöllemme turvallinen työnantaja.

HomCaren asiakkaita palvelevat aktiiviset jälleenmyyjät kautta Suomen. Jälleenmyyjämme ovat HomCare-tuotteiden asiantuntijoita, joille annamme jatkuvaa koulutusta tuotteiden ominaisuuksista ja käyttötavoista.

Asiakkaat voivat hankkia tuotteita jälleenmyyjien järjestämillä
koti- tai nettikutsuilla, suoraan jälleenmyyjiltä tai Clubilaisina suoraan HomCaren verkkokaupasta.

HomCare Finland Oy on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton
jäsen ja noudattaa liiton asettamia Reilun Pelin Sääntöjä. Internetsivumme ja verkkokauppamme löydät osoitteesta www.homcare.fi