Kotisiivous

Kotisiivous tuo helpotusta arkeen ja iloa juhlaan. SIISTIÄ! ei ainoastaan siivoa kotiasi vaan huolehdimme, että kotisi on viihtyisä. Pidämme huolta kodistasi samalla tavalla kuin se olisi meidän oma. Hyvin tehty työ, joustavuus ja hymy ovat meille tärkeitä arvoja.

Kotisiivoukset Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla. Siivoamme erikokoisia koteja kerrostaloasunnoista suuriin omakotitaloihin.

Kotisiivous suunnitellaan aina asiakkaan mukaan, sillä jokainen koti ja asiakas ovat yksilöllisiä. Meillä tämä tarkoittaa kodin arvostusta, asiakkaittemme kuuntelemista ja joustavuutta. Tavoitteena on luoda pidempiaikainen suhde, jossa luottamus on molemminpuolinen. Nimeämme aina yhden kontaktihenkilön jokaiselle asiakkaalle ja nimeämme vastuu siivoojan joka kohteeseen. Täten varmistamme, että sama siivooja pääse käymään aina samoissa kohteissa. Työskentelemme myös pareittain isommissa kohteissa ja tarpeen mukaan työn nopeuttamiseksi.

Kotisiivouksessa laadukas työ on ensisijaisen tärkeätä meille. Tyytyväinen asiakas on mittarimme hyvästä työstä. Teemme työmme hymyillen aina asiakasta kuunnellen. Ymmärrämme asiakkaittemme erilaiset toiveet ja tarpeet. Joustava kumppanina löydämme aina parhaan ratkaisun kaikkien yksilöllisin tarpeisiin. Meiltä myös toimistosiivous.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä alempana sivulla. Tai lue lisää verottajan sivuilta täältä.

Kotisiivous helpottamaan arkea

Kotisiivousasiakkaitamme ovat kiireiset töissä käyvät ihmiset, lapsiperheet joiden aika ei riitä kodin siivoamiseen ja ihmiset jotka arvostavat omaa aikaa. Myös vanhemmat ihmiset, jotka tarvitsevat apua kotiaskareissa siivouksen lisäksi, ovat löytäneet palvelumme. Haluamme tehdä elämästäsi vähän helpompaa ja antaa lisää omaa aikaa kaikille.

Viikoittaisen kotisiivousten lisäksi tarjoamme seuraavia palveluita:

1. Yleissiivoukset
2. Saunanpesu
3. Ikkunanpesu
4. Mattojenpesu
5. Muuttosiivoukset
6. Kevyet remontit

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on 60 % vuonna 2024. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 3500 € ja omavastuu 100 €. Työn enimmäismäärä on tällöin 6000 €. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, ei talouskohtainen.

Puolisoiden kotitalousvähennys on kalenterivuonna 6000 € työn osuudelta. Kotitalousvähennyksen määrän voi laskea helposti seuraavalla kaavalla. (Ostetty työ x 0,60) – 100 € = kotitalousvähennys verotuksessa. Jos ostetun työn määrä on esim. 2000 € kalenteri vuonna, on kotitalousvähennyksen määrä: (2000 € x 0,60) – 100 = 1100 €.

Kotitalousvähennyksen saa kotisiivouspalveluista, mutta myös muista kotona tehdyistä hoito ja kunnossapitotöistä. Kotitalousvähennystä on muutettu useampaan kertaan vuosien varrella. Sen positiivinen vaikutus työllisyyteen on kuitenkin selvä ja kotitaloudet ovat myöskin löytäneet kotitalousvähennyksen verrattain hyvin.

SIISTIÄ! on laatuun panostava palveluyritys, joka arvostaa- ja välittää asiakkaistaan!

Ota yhteyttä meihin ja kysy tarjousta!