Toimistosiivous yrityksille

Toimistosiivous takaa toimiston viihtyvyyden. SIISTIÄ! ei ainoastaan siivoa toimistoanne tai toimitiloja. Me huolehdimme niistä kokonaisvaltaisesti. Palvelut suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti ja tarveperäisesti. Tavoitteena on luoda pidempiaikainen suhde ja saavuttaa molemminpuolinen luottamus. Asiakas pysyvyytemme on huippu korkea hyvin tehdyn siivoustyön ja toimivan asiakaspalvelun vuoksi. Hyvin tehty työ, joustavuus ja hymy ovat meille tärkeitä arvoja.

Toimistosiivous on hyvä tehdä, riippuen toimiston koosta ja työntekijöiden määrästä, vähintään kerran viikossa. Useasti kaksi kertaa viikossa on hyvä rytmi toimistosiivoukselle. Tämä mahdollistaa etenkin keittiön, wc-tilojen ja neuvotteluhuoneiden pysymisen siisteinä läpi viikon.

Toimistosiivouksissa käytämme aina omia laadukkaita työvälineita ja aineita. Oikeat työvälineet ja aineet ovat tärkeässä roolissa ja varmistavat hyvän laadun. Koulutamme aina työntekijämme käyttämään välineitä oikein, ja tekemään työnsä tehokkaasti ja laadukkaasti. Oikeat välineet ja aineet ovat tärkeä osa myös työntekijöidemme työturvallisuutta. Työturvallisuuden on aina oltava kunnossa ja SIISTIÄ! pitää aina huolta työntekijöistäään. Työntekijämme ovat aina vakuutettuja ja vastuuvakuutus on lunnollisesti myös kunnossa. Ihan kaiken varalta.

Pyydettäessä toimintamme myös käsipyyhkeet, wc-paperit ja saippuat, jotka laskutetaan kulutuksen mukaisesti asiakkailta. Täydennämme varastojanne aina tarvittaessa ja voit luottaa siihen, että kaikkea tarpellista löytyy aina toimistoltasi. Näin vältyt tilanteilta, että tarvikkeet olisivat loppu ja tästä tulisi sinun päänvaivasi. Onneksi on SIISTIÄ! joka auttaa.

Toimistosiivous pitää sisällään tavanomaisesti seuraavat toimenpiteet:

Yleistä:

 1. Pöytien, tasojen ja koristeiden pyyhintä
 2. Peilien pyyhintä
 3. Roskakorien tyhjennys
 4. Mattojen imurointi
 5. Lattioiden kosteapyyhintä

Keittiö:

 1. Tiskipöydän, hanan ja altaan pesu
 2. Pöytien ja tuolinen pyyhintä
 3. Lattioien imurointi ja kosteapyyhintä
 4. Roskakorien tyhjennys ja puhdistus
 5. Pesukoneen täyttäminen/tiskien peseminen
 6. Mikron siistiminen

Sanitettitilat:

 1. Roskakorien tyhjennys
 2. Peilien ja peilitasojen pyyhintä
 3. Sanitettikalusteden pesu
 4. Lattian imurointi ja kosteapyyhintä
 5. Ovet ja ovenpielet pyyhitään
 6. Sanitettitavikkeiden täydennys

Yrityssiivoukset

Toimistojen lisäksi siivoamme erilaisia toimitiloja, kuten pieniä klinikoita, varastotiloja ja myymälöitä. Kaikki tilat ovat erilaisia ja vaativat omanlaista huoltoa. Kaikki siivuokset suunnitellaan aina kohteelle sopivalla tavalla. Välineet ja aineet, sekä muut seikat, pitävät olla kunnossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Aikataulujen suhteen olemme joustavia ja sopiva aika löytyy kaikille siivouksille.

Viikoittaisen toimistosiivouksen lisäksi teemme:

1. Yleissiivoukset
2. Ikkunanpesut
3. Kevyet remontit
4. Mattojenpesut
5. Materiaalitoimitukset

Ota yhteyttä meihin ja kysy tarjousta!