Siivouspalvelut

Siivouspalvelut laadukkasti ja joustavasti SIISTIÄ! Siivouspalveluista. SIISTIÄ! on hyvin tehtyyn työhön panostava palveluyritys. Meiltä saat laadukkaat siivous- ja kodinhoitopalvelut kotiin ja toimistolle. Teemme kotisiivoukset ja toimistosiivoukset ammattitaidolla asiakkaitamme arvostaen. Motivoitunut joukkomme on tehokasta, palvelualtista ja aina hymy kasvoillaan!

Siivouspalveluidemme toiminta-alue on pääkaupunkiseutu, jossa siivoamme kaikkea kerrostaloasunnoista suuriin omakotitaloihin. Kotisiivouspalveluiden lisäksi tarjoamme kotitalouksille kodinhoitopalveluita ammattitaidolla. Me uskomme vahvasti hyvin tehtyyn työhön, molemminpuoliseen luottamukseen ja hymyn voimaan. Palvelulupauksemme on tehdä siivous- ja kodinhoitotyöt paremmin kuin nykyinen tai entinen palveluntarjoaja.

Siivouspalveluilla Haluamme tuoda helpotusta kiireisten ihmisten arkeen ja antaa sinun keskittyä elämään elämääsi. Yksi parhaista tunteista on se, kun tulee pitkän työpäivän jälkeen kotiin ja puhdas koti tuoksuu jo ovelta saakka. Tai kun maanantai aamuna raahaudut toimistolle ja kaikki on taas järjestyksessä.

Siivouspalvelut kotiin ja toimistolle

Kotisiivouspalvelut tuovat helpotusta arkeen ja iloa juhlaan. Siivoamme kotinne ammattitaidolla ja luotettavasti. Huolehdimme kodistasi samalla tarkkuudella kuin se olisi omamme. Olemme joustava kumppani ja teemme työmme iloisesti ja varmoin ottein.

Toimistosiivouspalvelut varmistavat toimistonne viihtyvyyden. Toimitamme myös tarvittaessa esim. wc-paperit, käsipyyhkeet ja saippuat toimistollenne.

Kun panostat laadukkaaseen toimistosiivoukseen, panostat työntekijöidesi viihtyvyyteen. Tyytyväiset työntekijät ovat tuottavampia ja sitoutuneempia.

Ota yhteyttä meihin ja kysy tarjousta!