Tarina

SIISTIÄ! Siivouspalveluiden tarina alkoi 2014, jolloin yritys perustettiin. Alkuperäinen nimi muuttui SIISTIÄ! Siivouspalveluiksi huhtikuussa 2017. Yritys perustettiin tarvelähtöisesti palvelemaan asiakkaita, joille oma aika, elämänlaatu ja välittäminen ovat tärkeitä tekijöitä. Olemme huomanneet näiden asioiden olevan erittäin tärkeitä kiireisille nykyihmisille, jotka vaativat hyvän palvelun lisäksi omistautumista.

Kodista huolehtimisen opimme jo varhain. Meille koti on lähes pyhä paikka. Kodin siisteydestä, toimivuudesta ja turvallisuudesta on syytä pitää hyvää huolta jatkuvasti. Tomintamme ydin on kotoisin kulttuurista, jossa jo lapsesta pitäen opitaan miten kotia hoidetaan ja miten se pidetään siistinä. Pienestä pitäen olemme osallistuneet kodin hoitoon, oppien sitä kautta arvostamaan kotia ja ymmärtämään miten siitä pidetään huolta. SIISTIÄ! on perustettu näiden arvojen ja opittujen taitojen perustalle.

Tiimimme koostuu positiivisista, ammattitaitoisista ja tehokkaista Filippiiniläisistä. Meille hymy, asiakkaiden arvostaminen ja kova työmoraali tulevat luonnostaan. SIISTIÄ! tiimille kanssaihmisten arvostaminen on hyvin tärkeää ja haluamme osoittaa olevamme luottamuksen arvoisia. Asiakkaista välittäminen näkyy siten, että teemme kaikki työt kuten tekisimme ne omassa kodissamme: kotia, työpaikkaa ja asiakasta arvostaen.

Alusta lähtien olemme kasvaneet mahtavien asiakkaittemme suositusten kautta. Asiakkaamme suosittelevat meitä mielellänsä ja me pidämme huolen, että näin tapahtuu myös jatkossa!

Ota yhteyttä meihin ja kysy tarjousta!